Bespaarcodes.nl privacy verklaring

Bespaarcodes.nl heeft deze privacy verklaring opgesteld om duidelijk te maken dat wij waarde hechten aan de privacy van de bezoekers van onze website. In het hierna volgende kunt u lezen hoe wij omgaan met informatie die wij via deze website over onze bezoekers verkrijgen.

Bij bezoek aan deze website kan bespaarcodes.nl gegevens van u verwerken. Dit kan gaan om gegevens die u bijvoorbeeld via vragenlijsten of ergens anders op de website hebt ingevuld. Ook in het kader van deze verwerkingen waarborgt en respecteert bespaarcodes.nl uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. Dit houdt onder meer in dat uw persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor zover verenigbaar met de doeleinden zoals uiteengezet in bovengenoemde Gedragscode, uw persoonsgegevens door bespaarcodes.nl beschermd worden en u bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens. Dit "privacy verklaring" geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van "cookies" op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

Gegevensverwerking

Bespaarcodes.nl verzamelt en verwerkt informatie met betrekking tot cliënten en bezoekers van deze website in verband met een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering en om te monitoren of deze website voldoende aansluit op de wensen van haar relaties. In het bijzonder is deze verwerking van persoonsgegevens gericht op het kunnen aanbieden van informatie met betrekking tot producten en diensten van het  bespaarcodes.nl en gerelateerde derden en het kunnen uitvoeren van andere promotieactiviteiten, het beoordelen en accepteren van (potentiële) cliënten, het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten en het afwikkelen van betalingsverkeer en het verrichten van analyses van gegevens ten behoeve van statistische doeleinden. De informatie die u beschikbaar stelt via deze website kan verder gebruikt worden om u te informeren over, onder andere, de website en mogelijke veranderingen ten aanzien van het gebruik van de website. Uw persoonlijke gegevens zullen vanzelfsprekend niet worden verkocht of ter beschikking gesteld worden aan derden die geen dochtermaatschappijen van of anderszins gerelateerd zijn aan het bespaarcodes.nl.

Websites van derden

Deze privacy verklaring is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

Kwaliteit en toegankelijkheid van de over u verkregen informatie

Om de informatie aan te passen of wijzigen die u op deze website per e-mail, via een formulier of op een andere manier aan ons verstrekt hebt, kunt u zich per e-mail wenden tot bespaarcodes.nl via het kontakt formulier.

Vragen

Voor vragen over deze privacy verklaring en/of de wijze waarop bespaarcodes.nl uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact met ons opnemen. Indien u geen prijs stelt op informatie over onze producten of diensten, kunt u dit aan ons doorgeven.
U kunt te allen tijde uw gegevens bij ons opvragen en inzien, door een verzoek te doen via de fax, e-mail of post. Uiterlijk binnen 5 dagen na uw verzoek ontvangt u een e-mailbericht met een overzicht van de bij ons geregistreerde gegevens. Indien er gegevens zijn die u wilt laten wijzigen, aanvullen of verwijderen dan kunt u dat aan ons melden.

Wijzigingen Privacy Statement

Bespaarcodes.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacy verklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacy verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Hier horen buttons van verschillende sociale media te staan.
Je ziet deze niet omdat je (nog niet) hebt aangegeven cookies te accepteren.
Klik hier om cookies toe te staan voor deze website.

Blader winkels A-Z


Blader door winkels per category


Alleen vandaag!

Bekijk ook
deze
koopjes!

Iedere dag verzamelen we alle interessante dagaanbiedingen die alleen vandaag met bijzonder veel korting in de aanbieding zijn! Iedere dag zijn er weer andere produkten in de aanbieding dus check ze iedere dag!

Bekijk hier de dagaanbiedingen van vandaag

Top kortingscodes en aanbiedingen

flapoor stickers

Flapoor stickers

2,50 korting op je bestelling...

lensbestel

Lensbestel

5% korting op het hele assortiment...

hockeyhuis

Hockeyhuis

5% korting op het hele assortiment...

willie

Willie

10% korting op het hele assortiment...

foto op glas

Foto op Glas

20% korting op je bestelling...

bekijk alle Top kortingscodes

rightside leftside

Bekijk alle Mode winkels

Bekijk alle Kado winkels

Populaire Electronica winkels

Bekijk alle Electronica winkels

Bekijk alle Speelgoed winkels