Bespaarcodes.nl disclaimer

Wij houden net zo min van spam als jij! Wanneer je je inschrijft op onze bespaarcodes nieuwsbrief of de waarschuwings service dan sturen we je regelmatig emails met de nieuwste kortingscodes (of waarschuwen we je wanneer er nieuwe kortingscodes van een bepaalde winkel zijn), maar jij kunt bij elke email van ons bepalen hoevaak je evt. vervolgmailtjes wilt ontvangen (dagelijks, wekelijks). Ook kun je je gemakkelijk met 2 klikken weer uitschrijven. Jij bent in control!© Bespaarcodes.nl 2010-2016, alle rechten voorbehouden.

Alle werken en informatie op dit domein zijn beschermd door het auteursrecht van bespaarcodes.nl. Als gebruiker kunt u de informatie op beeldscherm bekijken en desgewenst afdrukken.

Iedere openbaarmaking of verveelvoudiging, zoals: verspreiden, verzenden, opnemen in een ander werk, netwerk of website, tijdelijke of permanente reproductie, vertalen of bewerken of anderszins al of niet commercieel hergebruik, is niet toegestaan, tenzij expliciet op de site aangegeven.

De links op deze website die naar websites van derden leiden, staan niet onder controle van bespaarcodes.nl. Bespaarcodes.nl is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van deze derden. Het beschikbaar stellen van websites van derden wordt door bespaarcodes.nl gezien als een service en niet als een vereiste.

Alle op bespaarcodes.nl vermelde kortingscodes en deals zijn verstrekt door de adverteerders, en gelden onder de vermelde voorwaarden in de periode bij de codes of deals vermelde datums.

Volgens de wet op de vaste boekenprijs is het in nederland niet toegestaan om zegels, spaarpunten, korting, in welke vorm dan ook, toe te kennen aan Nederlandstalige en Friestalige boeken. Ook mag er geen reclame of korting gegeven worden op flesvoeding voor baby's (jonger dan 6 maanden). Alle op bespaarcodes.nl vermelde kortingscodes gelden dan ook niet voor Nederlandstalige en Friestalige boeken en/of flesvoeding bij ongeacht welke adverteerder.

Hoewel aan de totstandkoming van de inhoud van deze website de uiterste zorg is besteed, aanvaardt bespaarcodes.nl géén aansprakelijkheid voor eventuele fouten of onvolkomenheden.

Neem contact op met bespaarcodes.nl voor vragen of problemen.


Zoeken

 


CATEGORIEEN

Volg ons op twitter:
Volg ons

Installeer onze Android app!
Nieuwe deals en bespaarcodes